6 juli

05.42 Fikar. Idag blir de inget gympa utan direkt i sadeln typ. Ska va i Molkom 9.00 o vill rida en innan de. Samt va klar i stallet.

Lite utflykter i em som avslutas hos mor för flyttransportering.

Igår red jag 4 hästar o 2 träningar . Var inte klar förrän 14.30. Hästar gick rätt bra allihop. Festus som jag red sist blåste de lite regn på snedden och kände jag inte orka ta ”grejen” på utebanan. Kapitulerade o gick in.

Så glad att de blivit mer ordning på Iogurtes form. Svår…de är helt OK men svårt att va still. En stor förbättring har dock skett. Funderar på att kanske byta ut Festus mot Odi nästa träning. Svårt o få med tre . Att fjäska så för Lars att han skulle vara med en hel dag m tre(släp) orkar inte jag. Sedan vet man inte om man inte frågar MEN jag gör som jag tänkt iallafall.

Byter ut en.

Har inte funderat klart gällande starter i Hagfors. Där blir de logistik….. det är såpass nära att man har möjlighet att knöla till de. Hämta o lämna. Det blir dock inget övernattande för Iogurte som bara startar lördag. Finns ingen mer klass.