5 juli

05.49 Fikar. Trött idag. Men kanske mer mentalt?? Man vet aldrig. Anställa?? För de första kostar de….så mkt mer än en lön. Sedan en stor baksida om du är själv som arbetsgivare…..

har du som arbetsgivare ansvar för att se till att arbetslivsinriktade rehabiliteringsåtgärder sätts in, med syfte att den anställde ska kunna återgå i arbete. Ansvaret omfattar alla sorters sjukfall och skador, även i de fall där arbetet inte är den direkta orsaken till sjukfrånvaron.

WHAT??????? Hur är de möjligt? Den sista raden. Så om jag blir anställd o städa på vårdcentralen och samtidigt får stryk här hemma ska Vårdcentralen rehabilitera mej o mitt psyke? Typ så?Det blir arbetsgivarens ansvar???

Blir man sugen att anställa ens om man har råd???

Igår red jag Moet och Odi….Städade lastbil inne i hästdelen med högtryckstvätten. Skönt. SKa ta hytten nån dag. Anki Almlöf kom o tränade. Kul.

Jag flyttade ena husvagnen från vårt hus, stått där o härbärgerat domare….ner till manegen igen. Hämta gräsklippare o börja klippa men märkte efter gräsmatta vid hus att den klippte dåligt. Strunta i de vid ridbana. Behöver slipas kanske.

Plockade smultronen som växer vid manegen. Åkte o handlade…

Gjorde matlådor: Pasta m ostsås o tjocka korvar(killmat) Kyckling m ris…..Bakade Foccaciabröd och gjorde glass.

Gjorde dubbel sats med botten av mandel….en fick va kvar i formen och den glassen blev med citronskal och chokladströssel. Så de blev som en kaka liksom. Sedan provade jag o ha 6 muggar av större modell. La kaka i botten och klickade på smultronglassen ovanpå. Så de blev 6 portioner glass, Täckte med plast o gummisnodd(fint)

Då behöver inte hela fram. Lite meckigt men kanske blir perfekt.

Sedan va de tvätt av benskydd och tvätt av mej sedan skulle Birk beställa i Temu. Ett armband för 11 ;- Frakt=Ja om man inte

beställde för 250:- vilket jag hjälpte till med.

Idag rida rida rida….stall. Fundera på strö……och annat livsviktigt.

De va då de……tänk om nån skulle rehabiliterat detta EKG