28 juni

05.57 Fikar. Kom hem 22 igår, åkte 12. Trevlig dag med mkt slagsmål m broms. Alltså …..hemska de är.

Flera nya bekantskaper och som alltid trevlig umgänge.

Jag red alla tre innan jag åkte. Gick bra.

Idag vet jag inte hur jag hinner. Själv och har lite inbokat i em. Återlämnande av möbler till Karlstad, de vi hade i tältet.

Sova i värme? Varför är de jobbigt. Googlade ,tydligen behöver hjärnan sänka kroppsvärmen för att få en djup sömn och de är svårare vid värme förstås än vid kyla. Usch vad jag vakna i natt, ljudbok på o allt möjligt. Men nu är jag igång.

Behöver se över livet på gården. Funkar inte i långa loppet. Hur fasen ska man göra egentligen?

Handlar om de praktiska, som idag….ska till stan, behöver åka 12…hemma vid 16 om jag inte ens piper in i affärn som jag tänkt. Hästarna?? Varmt ,fluger….börjar springa…vet en del iallafall. SKa jag ta in eller lämna ute o va orolig??

Eller släppa ut vid hemkomst så jag ska hålla på med de långt in på kvällen??Det är detta som är bökigt inte de fysiska i sig.För att sedan gå upp o va i stallet igen nästa dag o samma procedur.

Nej hur ska man tänka??