14 juni

05.22 Fikar. Har bestämt att inte åka idag. Önskar jag ville/kunde men de blir inge bra. Tanken var att åka efter dömningen idag vilket skulle vara runt 18. Komma fram i Vansbro vid 21 ….sova och rida på banan 06.00 i morron bitti. Festus är väl den som tittar mest..Kan ju tvärstanna..

MEN då behöver jag börja rida nu på morron ..före 7 och hinna alla 3,byta om o åka o sitta på domarplats 12. Hinna packa o allt för 2 nätter med mej o hästar. Jag kommer tebax hit vid 17 i em…..

Nej….funkar inte. Då får han faan titta om han måste.

Nya tag: Rider två innan dömningen, småfunderar på packning……DÖmer och kan rida en i kvällningen. De ska oxå duschas, har en kolsvart och en vit och de är inte rena nu kan jag säga.

Startar vid 14 i morron ,då kan jag ist åka 8-9 och kanske duscha då t.om

Denna tävling känns rätt avspänd då jag har huvuet fullt av krångel för nästa vecka. Alltså trots jag sagt vi kör på så inser jag ju de stölliga i att köra på helgen. Endast jag i Int II ex vis. Veterinärbesiktning?? hahahahah för ett ekipage. Domare….Döma 2 timmar lör o två sön = Inte så lockande.

Ja hur gör man.

Under veckan OK. Man vill oxå göra en bra tävling med få därför är de bara att jobba på som vanligt.

Nå de blir en ny dag i morron ..och i morron.

Igår hade telefonförsäljningen en ringardag verkar de som. Tryckte bort några….när jag hade 1000 varor i vagnen balanserandes -ut från Go Banana…ringde de. I min förhoppning nån som skulle anmäla till tävling svara jag.

Heeeeeeeej va jäteebra jag fick tag i dej Christina……Hur mår du???? Inge vidare svara jag…….

Han svarar: DÅ kanske jag kan pigga upp dej med ett erbjudande från vaddenu va…. VA? skrek jag Pigga upp mej??? Jag sa väl inte jag va trött utan mådde dåligt-du vet ingenting och tror du att ett mobilabbonemang skulle PIGGA UPP??????

Då svarar han Jag är väl ingen läkare……. Nej eller hur sa jag.

Stackare som har detta jobb men eftersom de fortgår måste de ju funka.

Nu blir de att sätta fart.