30 maj

05.37 Fikar. Förberett en stor paj-deg. Alla ingredienser ligger i matberedaren klara att knådas ihop. Detta får bli antingen midsommar eller helgmat. Spenat o broccoli finns iordning.

Igår red jag ….Festus ett + och Iogurte vilade….tja eller busade i hagen. En träningstur till Karlstad, en tur m mor på IKEA och fick en massa ideer som inte hinns med.

Köpte en BH eh likadan som jag har men kanske har lite mer spänst än den som hoppat runt i 3-4 år.

Hästmat och mat till folk. En snabbis till loppis men trot eller ej-hitta inget. Fick visserligen hålla mej från att köpa nåt jag ”bara gilla” som jag aldrig skulle använda. De kan man göra men inte denna dag.

Landade i stallet och började fodra.

Idag är de full dag rida o lektion fm . Stängsla två hagar, laga pajer…..rota i mina projekt jag starta, nån lektion i kväll. Vara färdigpackad för en tur igen. Nora träningar fredag sedan Vallentuna 2 dgr. Inte bra o vara borta så mkt i rådande läge men vad ska jag göra???? måste jobba helt enkelt.

Ska lägga ut annons på fina FLoki. Han är ju lite längre i kotan ena bak. Varit in o röntgat ben och även ultraljud men de finns inget fel. Han är inte halt. Rör sej fantastiskt. Majestic Toanga-Tailormade Temptation(Trischa mamma) En att behålla MEN nu har jag Ragnar ,Odi,Festus o Iogurte och är 62 år.

Han blir billig då detta finns.

Når jag är till höns eller ut o kissar hundar på morron står där ett par gummistövlar. I bara ben får detta mej alltid att känna mej som Linda Lindorf i Bonde söker. Hahahhahahahah