15 jan

06.54 Fikat färdigt. Glömde skriva här. Mitt i min 27 min planka kom jag på vad jag missat.

Igår hade jag stallet var färdigmockad vid 9.30 och hade då en träning. Red sedan Odi-Iogurte och Festus. när kl närmade sej 15 var de dags o äta lunch. Lång dag. Stekte upp ugnspannkakan och sedan va de dags o gå ut igen. Vi hade ett stallmöte. Brukar inte ha stallmöten. Men de va en hyreshöjning och ett utökat engagemang gällande fodringar.

Bra fölk o trevligt. Blir bra.

Kollar maniskt på SMHI. Finns de nån lucka ?? i vädret. Vet inte de ja. Blir svårplanerat.

För alla…..både som tränare och tränande.

Köpte en ganska snygg rid-hoodie som efter första dagens användning hade nopprat sej. Skrev ett mail. Tänkte va lite petig. Vissa kläder man har har ju hängt med i flera år och håller stilen så att säga men att börja noppra sej efter 45 min ridning????

Kan kännas lite petigt MEN varför inte????
Hade inte reagerat om nån månad men en gång……vart ska de sluta?