16 nov

05.45 Fikar. Ont i huvet. Kanske för jag åt 5 chokladpraliner i går kväll……Socker är inte så bra inte. SKa tänka på detta. Kanske t.om hänger ihop. Lars hade köpt en Anthon Berg chokladask… en guldig dubbeldäckare. Jag gömmer den….på en hylla. Ibland kommer jag ihåg den ibland inte. Kom ihåg igår.

Red Festus lite mer ordentligt. Först i raden. Känns bra. Speciellt galoppen. Skräll.

Junior oxå på G tror jag men de tar lite tid. Idag ska jag rida Odi och en till.

Stor utmaning i helgen Lära sej LB3. Har inte ens dömt de på flera år . Svårt o ologiskt.

Lastbilen in på verkstad måndag(kanske redan skrivit om de?) Läcker in i sovdelen. Detta upptäcktes när bekant sov i den på tävling för drygt ett år sedan. Regnig helg. Hon nämnde de då. Glömde . Har sedan dess haft den i ”garage” och inte använt vid regn. Så jag har inte tänkt på de. MEN så hade den stått ute i regn och när jag skulle packa iordning för Linköping var de fuktigt som fasen o äckligt .

Efter många om o men får jag tag i ALFAB. Jag kommer behöva bo kvar i Västerås… så krångligt.

Städade o möblerade lite i Birks rum igår. Lagade en linsgryta.