6 okt

05.41 Fikar. Sovit bra. Jobbig dröm men de gjorde tydligen inget hahah.

Igår hade jag stalltjänst lite själv. Mocka alla boxar ,red tre hästar. Gick rätt OK. Agneta kom med Candy och jag kolla lite på henne.

In på lunch, uppstekt pannkaka. Gött. En sväng till Karlstad för hästmat och lite annat. Har börja olja in möbler o altandäcket till sekretariatet. Köpte mer.

Planerar hämta ettåringar. Blir antagligen i morron men kanske idag. Beror på tillgång på folk .

Tävla i morron. Behöver trimma in programmet. Intermediare A-inte alls nån symmetri.

Hönsinfo: Jo den som ruvar högst i redena fick ju en medruvare i form av den lite knäppa hönan jag försökte flytta en gång. Jag såg nu att de kläckts några. De kommer att ramla ner så jag hade förberett en stor bur som BB då de vanliga BB är upptaget av ungdomar. dvs äldre kycklingar.

Lyfte bort den hönan som inte va mor och lyfte in den andra i förberedd bur. Okläckta ägg och 2 kycklingar följde med. Hoppas de funkar.

Snart går anmälan till Linköping ut …anmält men ej betalt. Blev mkt pengar. Bokade el-plats. Får sova i lastbil på nåt vis. Blir ju flera nätter. Tror jag ska anmäla mej till Daniel Bachmanns clinic. T.om VIP med middag då jag tänkte att de va en bra grej att göra för de pengarna jag får gällande Årets Tränargrej.