5 okt

06.10 Fikar Ingen huvudvärk. Tog 1.5 sömntablett igår. Har en egen teori om allt detta men vem faan ska man prata med? Vi får se. Diskat….de blev tre diskar sammanlagt.

Igår red jag hingsten och hade en träning nere i Molkom. Hem o käkade. Plockade bort lite av de på trappan.Växter o skit. Ner till stallet igen. Hade planerat o longera Iogurte över bommar på vilodagen. Funka så där ….lite som när jag rider ett program. Funkar-funkar bus-funkar osv. Han är inte en pigg häst men en busig. Lite svårare o bemästra. Vi har nån issue med detta. När han longerades av praktikant och jag gick o flytta staket så busa han varje gång bredvid mej……. Jag tror att han tror vi är lekkamrater. De vill jag vi ska vara på sätt o vis… men inte på tävlingen.

Hur ska jag organisera Linköping. Jättekul MEN tävlingen startar torsdag. Den mest tittiga banan nånsin med VIP restaurang nere i manegen. FESTUS!!!!!! Behöver så många dagar som möjligt att vänja sej. Vara borta 4 dagar/nätter. Går inte till finalen på söndag så då kan man åka hem..

Clinic med Daniel Bachman på fredag men kanske skulle köpa VIP biljetter…3 rätters osv..?

Nåja idag är en annan dag. Rida 3 ,Jocke sjuk……planera för tävlingen. I morron mer att göra.

Skulle koka tre ägg igår. Nu hände de. Ibland när de ruvar hit o dit inne i hönshus så tror jag ändå jag har koll på när de läggs. Att steka ägg funkar för då gör jag de i en kopp o ser att de är OK. Nån gång kan de vara en påbörjad kyckling typ foster i och de är inte kul o få i stekpannan.

Jag var nu säker o la tre ägg i kokande vatten.

Färdiga, spolade med kallt vatten. Skulle sedan skala dem och de va så hårt…. herregud. Jag fick av lite skal….. äggvitan gul… trodde jag såg fel.

Skala lite till o förstod då att detta va ett sånt ägg. för hela alltet var som en hård mystisk klump. Huuuuuuuuuga va hemskt.

Ska nu snart börja sätta igång Ragnar och rida in Floki. Spännande