3 okt

06.00 Fikar på den magiska dagen. Kommer ihåg när jag var liten ..då tyckte jag man skulle vara ledig från skolan idag och att vuxna skulle slippa gå till jobbet. Ja så kan man tycka kanske. O va hemma o BARA fylla år.

Förra årets kalajs slår ju allt I färskt minne. Överraskad till vansinne. Fatta inget men så fantastisk upplevelse med alla,

Idag blir de…..inget. Ska göra en tårta tänkte jag.

Igår red jag två hästar idag blir de tre.

Storstädade hönshus. Flyttade de halvstora kycklingar till avdelningen intill de stora. Den stora buren i hönshuset iordning för nykläckta gänget. De håller på för fullt…att födas. Än så länge 7 st. SKa flytta ut dom kanske till helgen. De får bo lite tråkigt först så de stärker upp sej.

Idag inget kur m Festus . tror jag vet hur de ska bli och den är ca 5 min. Behöver nu jobba med grunder igen. Kan lätt bli lite hafsigt under ihopsättandet.

Iogurte lite knölig när han har stått. Ska lägga in skrittjobb på vilodagarna. Tror jag. Men ibland blir ju vilodagen just för jag inte r hemma. Har inte så jättemånga ridhjälpare på de viset.

Hade missat vaccination på Odi. Hade för mej de va 1 år men tydligen inte. Konstigt att de blev fel. Är nog trots allt första gången på alla dessa hästar. Han blev dock vaccinerad i går och de dröjer därför lite innan han kan starta.

Grattis -öl