22 sep

05.46 Fikar. Ingen vanlig dag utan bästa morsans födelsedag!!!!

Igår red jag 2 hästar. Mest till musik o kolla lite , på båda, Iogurte fick va lite försökskanin. När man grejar med sånt blir ju ridningen lite lidande. Så idag rider jag bara Iogurte ,,,ett bra pass tänkte jag.

Jag har sedan 2 träningar och träff på Birks skola 14.00 Sedan blir de Hammarö och mor. = full dag.

Rider ett lika bra pass på Festus i morron då jag hinner en häst för då ska jag döma och hem för packning. Åker sedan till Stockholm för dömning på söndag. Ser fram emot helgen. Jag börjar döma 9.00 söndag så jag åker dagen innan även om jag är morronpigg. Resan hem sönd kan bli jobbig-såvida inte en massa fölk ringer ??

Tycker jag har travdelen i ordning för Festus kur. Har en plan för galoppen men måste lyssna in musiken bättre där.

Läst lite proppar… en redan hårt ansträngt klimat tävlingsmässigt så har vissa tävlingar över 2000 i boxhyra för en eller 3 dagar. Permanenta boxar. Man behöver anmäla relativt långt innan och betala direkt. Boxavgiften betalas EJ tillbaka ej heller el oavsett om du har brutit båda benen nån vecka innan.

Alltså jag tycker de är så fräckt. Som om jag skulle som domare vid bokning få ersättning blir jag sedan avbokad betalar jag inte tillbaka eller nåt i den stilen.

Har läst på om älgflugan. Det är väl som med fästingar…..besättningen ohyra flyttas långsamt uppåt. Så de nyfödda i Norrland kanske hinner få några i håret de oxå.

GRATTIS MORSAN HÄR FÅR DU DIN FAVORITBILD :
När vi var på semester i Ungern du jag Birk och Lars