19 sep

06-00 Fikar. Måste första ta drömmen medans jag kommer ihåg.

Jag ska vara domare. Nånstans-fin tävling. Kommer ihåg Pia Fälth ska döma oxå. Vi checkar in på hotell. Hotellfrukost. Käkar. Pia går från bordet o ska göra sej klar. Jag ser på klockan halv 9 -vi börjar 9. Bäst att åka jag mä. Reser mej o ska gå till rummet. Hittar inte …..reagerar på det misskötta hotellet med smutsiga korviga mattor. Otrevlig personal som inte bryr sej när jag frågar efter mitt rumsnummer.

Det är korridorer o små annex överallt o numren stämmer inte -inte i ordning. Paniken börjar krypa. OK jag får släppa de , ringa hotellet o säga jag inte hann checka ut och kommer tillbaka senare.

Jag går ut och hittar inte bilen heller. Fasen jag får gå till tävlingen. Går fel. Kommer liksom i nåt förorts-aktikt. Villaområde. Går….stegen börjar kännas som jag går i kraftig motvind-sega liksom. Jag får ta en taxi, undrar om jag kan spara kvittot o ta ut för kostnaden. Hur mkt kan de kosta? De va fasen nån mil till tävlingsplatsen. Det blir en del men vad ska jag göra. Jag tar i och börjar se scenariot att jag inte dyker upp. De sitter o väntar…blir sura och jag ställer till de..

Närmar mej stadskärnan och nu känns stegen som jag går i kvicksand och jag kan knappt röra mej framåt och paniken är ett faktum. Inga taxibilar i sikte.

Sedan vaknar jag hahahahahah

Igår red jag två hästar. Jag åkte till Karlstad o köpte fel lysrör. Tog kort förnyat körkort. Loppis. Köpte en ny värmefilt för 49:- Ja de kan antändas men de har oxå funnits länge och använts. När jag fryser önskar jag att jag kunde brinna…. skoja bara.

Städade 2 lådor m specerier som kvällsmys. Lagade 5 matlådor och en ugnspannkaka.

Låg vaken mellan 2-3 i natt. funderade väl på drömmen