18 sep

06.18 Fikar. Har gjort en stund. Försökte reda ut lite tider o datum…. Igår va jag på hemmaplan mesta delen av dagen. Red två hästar. Festus känns riktigt bra. Skönt

Klippte alla gräsmattor. Mockade o grejade. Lade mina grytbitar av älg i slowcookern men de hjälpte inte . Skosulsvarning. Googlade kött…. jo då de kan ligga många år i frys o vara ätbart men kan förlora smak och bli träigt. Japp så va de. Var många år sedan kom jag på, när detta vandra in i frys. Tänker INTE äta trots grädde mm. De får bli göbbmat.

Steker nog potatis o ägg till lunch. SÄkert kort.

Väntar på startlistor till helgen då jag ska Karlstad lör och Vallentuna sönd. Behöver som vanligt ha en plan.

Igår kväll skjutsade jag Birk+ kompis till skolan dvs Södra Viken. Ingen kul väg i mörker eller till vintern. Satt o pratade om allt vilt som sprungit på vägarna under mina resor denna väg. I en vänstersväng nån km från skolan kommer strålkastarna på en älgtjur som står o stirrar på oss. Jag stannar helt o försöker få tag i mobilen men hinner ej. Hundarna morrar när de ser den. Bra att grabbarna såg.

Idag ska jag rida 3 st.