16 sep

05.48 Fikar. La mej 22…gick upp 00.30 o tog ur tvätt ur torktumlare(använder inte ofta men behöver bli torrt då Birk åker i morron igen. ) På toa 03.00 Sovit bra??? Ganska faktiskt.

Tryckte i mej en SunRice igår kväll. Så jädra gott de är. Fick i present-försöker att inte köpa själv.

Effektiv dag igår. Red Iogurte 7-7.45 innan de släppt ut alla. Iväg till lab för prover. Red Festus 8.30-9.15 Provade lite kur grejer . SKa ju inte krångla till de eftersom jag inte har ett dugg med nån utgång att 1göra OM jag ev skulle hanka mej till nån final vilket bara de är orimligt.

Träningar 9.30-12. In o åt lunch. Iväg till Karlstad träning. Hem igen..handla för kvällsmys= hemgjord pizza. Kom hem och kokade en tomatsås,ställde fram matberedare så den va redo för degen.

Ut i stallet, släppte ut några igen. De kom in när Jocke åkte 15 men några fick en tur 2 till hagen. Träningar 16.30-18.15. In och fixa degen. Blev gott. Birk stod ut i nån timme sedan drog han till Molkom fylld med god pizza.

En reflektion: Jag förväntar mej att folk ska tycka att jag är typ 35 år….jag känner de inom mej liksom. Skalet är så fel. Menar inte att jag ser ung ut. Skrynklig o allt detta jag vet men en konstig 35 års placering av mej själv o både ledsen o häpen när jag på olika sätt inser att så inte är fallet. SOm om jag vore helt korkad. För jag ser ju…. hahahha jättekonstigt. och inte alls viktigt.

Nu ska stallet fixas sedan rida Iogurte. Titta lite på Junior. Har ju ridit han själv några ggr denna vecka.

Jag ska lura Iogurte idag,skeptisk till om han är lättlurad. Ta på mej tävlingsstövlar o nytvättat shabrak. Rida ett program på KRK innan jag börjar programträningen kl 13. Carro kör o kör hem han.

Spännande. Chans att göra om vid ev bus.

Festus vilodag han rider jag i morron igen.