12 sep

05.41 Fikar. Inge bra… la mej m huvudvärk 21.15 vakna 04 blodtryck 155/100. Inge vidare.

Vi får väl se. Igår red jag båda. Gikc rätt bra.

Ska anmäla till Hammarö men de är betalning direkt så vi får leta lite i burkarna här hemma,har man två hästar drar de på i kostnader.

I morron ska jag till Vårdcentralen med de konstiga i sidan. Som gör ont när jag sitter o ligger. Ofta när jag sitter-kör bil och lägger mej. Faktiskt inte alla stolar. Jätteskumt. Är ju kom´llad en gång redan Dilaterad Vena ovarica hette de sa de MEN faan jag är tveksam. Är inte ens i närheten av nåt bäcken. Känns som håll då man springer. VC kan ju inte kolla detta men kanske kan få guidning.

Satte äggen på kläckning som om 21 dagar blir de barn dvs kycklingar.

Idag rider jag igen. Tänkte filma lite. Är nyttigt. Tvätta bort fågelskit i stallet då de flesta svalorna flyttat. Kommer om exakt 8 månader. Längtar dit.

Ska nnog städa undan på trappan idag. Tomatplantor som stannat av ser int så kul ut o lite annat tjafs. Man får rusta sig för höstvintern.