10 sep

05.41 Fikar. Samma visa idag. Höghastighets-stalltjänst. 8 hästar ut och 8 boxar mockas innan avfärd mot Hammarö. MEN idag behöver jag inte tanka så några minuter till godo. MEN jag har inte lagt fram kläder så då ska de rotas runt med de oxå så troligen inga minuter till godo NEJ.

LAP2 dömdes igår. GAHHHH vilket svårt program, Beundransvärt att ta sej igenom . Hatten av för alla ponnyryttare igår. Det används i princip aldrig och jag tror många drar sig för att rida de. Skulle tro de . Det är långt 31 bedömningsgrupper + de 5 längst ner dessa ska beslutas under 6.5 minuter.

Jag åkte därefter till Madde i Munkfors och hade några träningar. Hemma och fodrade kvällen. Två äggmackor m te till kvällsmat.

Idag blir de då dömning men inte lika länge. Till ett ungefär. Därefter till ALster o hjälpa mor på marknaden.

Nästa vecka ser rätt lugn ut så här långt.

Har fått en omgång Australienska Orpington hönsägg för att lägga i

kläckaren. Tror jag fixar med de i morron.