7 sep

06.00 Fikar. Två grytor plommon på spisen. Saft igen. Ville ta rätt på de Birk plockade förra helgen. Dels för de är gott dels för jag vill inte slänga.

Igår red jag en del. Red inte jättebra igår heller. Tror de är nåt privat…ja inte privat DEL utan i hjärnan.

SOrterade New Body paket och gjorde trökiga grejer som söka inackorderingsbidrag. Har hållt på med detta en tid. Går in på sidan..där ska jag skriva busslinjer/väntetider och skoltider. jag har oxå skrivit till kommun o bett om hjälp men de skicka länken till mej som jag redan varit på.

Jag provar o fattar inte. Varför ska jag skriva restider o busslinjer om jag söker inackorderingsbidrag??jag kom inte förbi vissa delar o de blev röd text.

Jag kontaktade dem per telefon till slut.Men du ska skriva 0 på allt med restider osv…..annars kan du inte slutföra. Noll på nummer på bussen…hur ska jag kunna fatta de????

Fick oxå mail att Karlstad Kommun bytt till Nordea.. Man får där studiebidrag. OK de står gå in på Nordea och registrera konto. OK … Där ska jag fylla i Registrera ny arbetsgivare….What?.

Samma här. Försökte förstå hur Karlstad Kommun va min arbetsgivare…… Ringde. Jo de räknades som de ,att de va arbetsgivare… OK sa jag . Lätt o fatta när jag tidigare kryssat i egen företagare.

Nåja …de låter som man blir rik på bidrag när man har ungdom på internat. Inte riktigt sant. Visserligen sjunker matkontot hem ma men bränsle och 4800:- i hyra på skolan. Tycker egentligen inte de är dyrt för de får bra mat o äta kan han Birk.

Bidraget blev på 1500:-

Pratade med en annans mamma gällande de första problemet…hon hade oxå fått ringt o hört samma förklaring. Dumma i Molkom eller dumt formulär?? Vi får aldrig veta.

Vill vi veta??? Nä

Idag är de rida .