5 sep

06.14 Fikar. Vaknade en minut innan larmet som jag dessutom glömt att ställa. Igår måddes de inge bra.

Molande huvudvärk som jag egentligen haft en vecka snart. Ont i kropp…kan va vedkapandet. Har ju glömt lite vad träningsvärk är . Psykiskt ….är väl de mesta egentligen. funderingar hit och dit .

Mockade stallet på morron och åkte sedan till kliniken o vet checkade Festus. Ingen böjreaktion nånstans. Skall nu sättas igång. Det var troligen en seg hovböld och då är ju inte reaktion att vänta heller men jag ville vara säker. Ingen puls eller annat konstigt.

De VAR en hovböld men de är ju lite skumma ibland.

Idag ska jag rida på fm. Åka o handla ..bl.a socker då jag ska koka en ny laddning saft av plommon. Den blev jättegod. Hälften av rekommenderad mängd socker…la in några citroner. Så friskt o gött.

Städade färdigt hallen uppe igår. Satte de två sockerlådorna som piedestaler ……torkade o grejade. Inte varit gjort på alltför länge.. Tvättade fönster i sovrum . Där skulle jag dock kunna tänka mej att sätta isolering och spika för fönstret i vinter. Inget fönster med nåt syfte liksom. För värmen nu alltså.

Ska ju ha programträning på KRK nästa helg. Tror jag ska fråga om jag får låtsastävla Iogurte efteråt. Se vad han hittar på.

Till helgen dömning ponny samt Alsters höstmarknad med mor. Packar upp fredag-”ledig” lördag och packar ner söndag.

Ser att ett krukbyte är nödvändigt