4 sep

06.07 Fikar. Stel som en pinne. Lite ”ont överallt” Kapade ved i 5 timmar igår. De va stockar från ladan som vägde flera hundra kilo som skulle rättas in på kapan osv…. Nåja nu va de gjort. På morronen den sedvanliga stalltjänsten. Hönsvård. De är inte bara att ta hand om dessa o mata ….mosat digestivekex med iblandad leverpastej eller iblandat kokt ägg. Lite majs o ärtor .

Blev inte mer gjort den dagen. Kvällspasset i stall förstås men jag vet inte om jag hade gaser i magen oxå för jag fick ont i magen och va stel o ledbruten så de va kämpigt på slutet. Soffan från 18.30. Hade projekt men orka inte.

Idag ingen ridning heller. SKulle vilja planera helgen men startlistor ej ute för Hammarö. Har mina hemmaprojekt att ta tag i.

Fascinerad över Buskhagas hästar. Givetvis över deras träning oxå. De är inte bara en utan hela tiden nya fina.

Fasen de är mkt att tänka på alltså……