3 sep

05.52 Fikar. Tur….att kaffe finns på morron. Iogurte min Iogurte. Varför gör du så här. ?? Hahahahhahah gått rätt bra i flera veckor. En plan.

Åkte vid 10 igår. Promenad..vet check och hör i box. Allt flöt på fint. Fin och SNÄLL på framridning. Grejer funkade.

Att det är jag som ”år nervös eller allt sånt ” köper jag inte. Jag är ingen mästare på nåt vis men just den delen är jag så luttrad i. In på banan. Kändes fin!!! Startsignal. Ser att uppridningen är fin. halten jättebra.

Galopp ur. Jag ser oxå på filmen att det inte är obalans utan typ bus….. jag känner de inte innan . Rider fram svänger vänster…tendens till bredsida o bus o hörn -pip. Får ordnig o försöker ur stillastående göra en ökad trav. Vill busa i saxen…… sedan är de piff o puff vilket jag klarar för där har jag nytta av spänningen men inte mer.

Ska fatta höger galopp o sedan mellangalopp med byte. Eller hur. Vill samma igen ….att busa i svängen . Ingen ökning. Galoppsluta o piruett. Känns rätt ok till att börja med. Gört igen…..betyg 1(koeff 2) 3 domare. Ökad galopp….sluta -piruett igen vilket funkar. Tvåor funkar. Tyvärr ett tapp mitt i ettor men gör 13 hahahhaha.

Inge kul. Får åka på P & rider.

Idag hemma o fixa gården. En ny kyckling i kläckaren som räddades från sin konstiga mamma. Ska ta hand om den idag.