30 aug

05.51 Fikar. Känns som semester denna vecka. Jag har troligen gjort mer här hemma än på hur länge som helst. Men ändå. Ladan. Kapar ved. Har igår möblerat om i hall-förrådet. mm mm Bara en häst att rida dessutom.

Så kan de va. Igår mockade jag stallet. Innan personalen kom. Hur bakvänt är de? Inte alls ,då kan jag få hjälp med töligare saker.Ställde ut en höbal på lösdriften. Är nog inte mkt kvar i gräset nu.

Åkte till Coop o handla några grejer. Hämtade ut mitt te jag beställt. Till stan o redde ut några fakturor på kliniken och handlade lite hästmat. Köpte två hatthyllor på loppis 150:- till hallen. Kapade ved. Lagade Zuccinibiffar. Har gjort de en gång förut. Sladdrigt. Tror jag sparar på oljan. Behöver nog i princip bli friterade. Städade mer eller mindre klart i hall. Visst går de o rensa mer men nu är de organiserat i allafall och ser tomt ut mot förut..

Idag är de rida 2…mor kommer för en tur i lingonskogen m svampplock. Men upptagen som hon är så kan hon vara här 3 timmar. Måste hem sedan. Får besök.

SKa fortsätta njuta av min ledighet. Ska ge mej på veden igen, Städa kök o Birks rum. Jag vet….. men han BRUKAR göra de själv och har för de mesta gjort så.

Hönan som jag flyttade fick gå in till kompisarna . Hon klara inte flytten. Jag har nu lagt in äggen i kläckaren o hoppas på att kunna rädda dem. När jag kom in i hönshuset satt hon som en annan burfågel upp vid taket