29 aug

06.06 Fikar. Törs man erkänna …stel i hela kroppen. Efter ett 21 minuters planka…mocka 7 boxar…red….målade klart ladan hukad ,balanserande i en traktorskopa och sedan kapade 2 storsäck ved…..så r jag faktiskt stel. Fick ha med en målarspruta för att komma åt vissa glipor och de utstickande stockarna.De som är på tvären

Hahaah Men nu är den faan klar. Lars skulle byta ut två gavelbräder , bytte ut en del av den ena så de är ju inte riktigt klart.

Iogurte kändes fin. Festus kom hovis till o kollade men hitta ingen mer böld. Lade om ben. Odi verkar pigga på sej.

Har städ/organiseringshysteri. Igår vid 18 när jag skulle in. Fernis kom o tog kvällen. Så bestämde jag att ordna för kycklingar. Hade en nät-fyrkant som de skulle kunna bo i inne i hönshus tills de växt upp mer. Fixade denna så den fick ett lock typ. Lyfte in den o fixade m lampa o sånt. Sedan har vi en höna som lagt sig att ruva. Hon valde …som förra…att lägga sej i ett rede högst upp. . Kommer inte o funka där kycklingar ramlar ur. Gjorde ett BB åt henne i andra delen. Mat…halm osv. Började med att flytta äggen. Sedan hönan. Mkt upprörd förstås.

Kikade in vid 21 då jag kissa med hundar. Då struntade hon i ägg o satt uppe vid taket. Gahhh…. jag fick då försöka snickra lite igen. Se om de funkar nu på morron.

Idag är de ridfritt. Har ju en och han behöver oxå vilodag. Molkom för hämta paket…(köpt ett te jag inte hittar i affär) Karlstad….Fortsätta med ved. Städa….. Göra Zucchinibiffar.