26 och 27 aug

06.00 Fikar, Trött….Tur man är påsättovis ledig idag.

IUnder veckan hade jag köpt bussbiljett med Flix buss. Jag var hela tiden orolig jag skulle bóka sönd då de kändes som man skulle döma lör sön och då göra fel på datum men de gick bra så att säga. Avresa 19.40

Trevlig och konstig helg. Trevlig resa till Kimstad m Babs. Dömning kännts bra. Hög kvalite och härliga hästar. Vädret var ju inte riktigt med men fredagen funkade.

Planen var att jag skulle åka med Brage hem på lördag. Babs slutade tidigare. Grejen var att jag skulle bisitta i Grand Prix. Jag skulle då hoppa av i Örebro där Brage bor och ta en buss till Karlstad. På kvällen ser vi dock att jag kommer inte att hinna till bussen då första start är framflyttad och lite så… Fasen. Vi börjar prata om att åka med mej till Karlskoga (snällt) o bli upphämtad där…..Fanns inga senare turer med Flix.

På kvällen gick Brage/Babs o jag ut o käkade. Var tebax på rummet vid 22… Vi skulle döma tidigt.

Bra ide. Jag tar annat bolag givetvis. Puh jag bokar bus4you ..den går strax efter 20. Den hinner vi till.

Under dömningens gång ….öppnade sig himlen. Fasen va de regnade. Gick inte ur domarbilen på hela em då de va vatten till vristerna.

Så blött. pga detta kommer vi iväg lite tidigare då de va strykningar….och folk ville inte vänta in sina tider osv. Jag kommer fram till resecentrum kl 19.30 . Går bort mot bussar. ar upp mobilen o kollar biljett.

FAAAAAAAAAAAAN jag gjorde de jag var rädd för först…avresa sönd 27 står de. …Såg hur jag fick va i Örebro o snurra…..19.35 Jag kanske hinner köpa en på första Flix bussen igen. Jag provar. Jo jag får till en biljett på den bussen som var tänkt från början. Betalar och den kommer inom 1 min. Jag kliver på.

Vilken pärs. Och så onödigt dravel.

När vi passerat Karlskoga …de är ju svart ute stannar bussen och vi kikar liksom framåt för o se om de är bilkö eller olycka…. ingen ser nåt. Vi står på en hållplats vid sidan av vägen.

Efter 10 min sticker nån in huvet o ropar at chaffören har stoppat en rattfull o väntar på polis.

Vi tittar på varandra…så konstigt tänker vi. Efter 45 min så kommer blåljus och chaffören kommer tillbaka.

Tydligen har nån bil vinglat framför han och sedan åkt till sidan …då har chaffören kört in bakom o sprungit ut o -ja va gjorde han? höll fast personen elller tog nycklar. Ingen vet. Tror han fick med sej några killar som hjälpte. Tööligt-märkligt men väldigt bra.

Hemma vid 22 alltså . Trött

Idag nån träning ,rida o de vanliga. Regnar de ska jag städa bland papper på ”kontoret”