23 aug

05.53 Fikar. Sovit bra. Vaknar 4 av att Pelle (som brukar sova hos Birk-inte kul o ha i sängen) står o petar med tassen i ansiktet. Somnar dock om.

Igår va de stall och planteringsjobb. Nu är alla växter nere i jorden. Puh. Hade ridtid för Johan 17 och hade en rutt jag behövde göra. Målarspruta-färg-hästmat-apotek mm.

Tyckte jag åkte i tid men satt i lastbil o kalkylerade tider. Fick ta apotek först-viktigt. Hade oxå en leverans till mor med i bilen. De va varp på rulle och garner. En säkert 20 kg tung påse i plast. Lingonen jag plockade och nyupptagna potatis.

Jag parkerade på Norrstrand och gick till Apotek. Efter mkt koll så fanns inte medicinen på nåt Apotek i hela stan utan fick beställas. Trööööök.

Gick in o letade efter ett te jag fastnat för. Köpte de på rea på coop molkom men tror de va rea för de skulle ur sortiment. De fanns inte heller på coop Norrstrand.

Jag gick tillbaka till bilen . Öppnade passagerardörr och skulle ställa in matkassen. Då ramlade påsen med garngrejer ut. Rullade runt på parkeringen. De va varmt oxå…….

Fick se två rullar som rullade in under lastbilen. Mitt under exakt mitt under. Räckte inte med att sträcka sej utan fick själv rulla in under lastbilen. Såg nog kul ut. En tant som rullar på parkeringen.

Hann inget mer. Får bli idag. Idag ärende fortsätter, klippa,träningar.

Träningen ute på Equality gick så jädra bra. Red ute. Han är inge tittig så de är skönt. Men ett spunk. Men så bra de gick. Nästa år Grand Prix. De är ju lite allmäna lydnadsgrejer men han gör alla grejer nu. Kul.

Kom hem 18.30 och fodrade. Pannkaka -VM-soffa- sova.