4 aug

05.45 Fikar. Förändringens tid……. ska de va så här????Nu är jag där igen. Röra om i grytan. Inte vet jag. SÄlja några småhästar….sälja några fler. Ha råd o byta fönster i huset…ist fryser man o föder hästar.Så kan man visserligen göra och har så gjort men

Igår kom Anki o skulle rida Sparkel. Vi har länge pratat om vi ska rida varandras hästar. Jag red ju Rabalder i våras så när ändå den delen är på halvfart prova hon Iogurte. Passa perfekt. Tror vi rider lite lika så de flöt på fint.

Kul o se för mej oxå.

Var bort till betet o kolla ett sår på en ettåring. Ingen fara. Blött rent gräs är nog de bästa för att hålla rent.

Gjorde mos av en hel påse potatis…ugnsstekt falukorv med en massa gött på till männen i mitt liv. Matlådor fixade.

Städdag ute har jag försökt planer i morron. Det är mest jag som planerar. Jag har ett behov av att saker bekräftas. Typ Ja de blir bra vi börjar 9.00 eller nåt liknande. Svårt och tråkigt. Bättre o se en tydlig plan än en stor vägg. Vi får väl se.

Ju tråkigare en sak är ju mer får man planera enl mej. Dessutom tycker jag egentligen inte att just denna grejen är speciellt tråkig,man brukar hitta saker och få nya ideer.

Idag 11.30 far jag till Munkfors. Helgen förutom städ lite vag och skön.

Lägg märke till de väl sittande byxera