2 aug

06.09 Fikar. Har precis kokat hallonsaft. Maria som är här o tränar plockade typ 4 liter hallon igår. På gården….Kände de va lika bra o göra saft o frysa ner ist för att frysa hallonen.

Träningar i går o början till förberedelse tävling. En sväng till stan för små ärenden och en fika hos mor.

SKönt att inte tävla idag. Inte döma heller vara lite ÖD och lite funktionär.

Ska planera en städdag här hemma på gården. Runt alla uthus mm. Kan va en kul grej. MEN måste planeras. Vissa här hemma har lite svårare att planera än vad jag har.

Inför helgen så vet jag inte 100%att jag inte ska döma men jag tror inte de. Skulle vara lite stand by till LagSM men kan aldrig tänka mej de behövs. Så de kunde vara en städardag ist. Näst helg Vallentuna. Vet inte hur de är planerat heller med dagar o tider…Alla helger så vitt jag ser….framme till i slutet av oktober är nu bokade med nåt.

Sekunden efter ramlade jag …..intrasslad i termokjolen.hahaha