19 juli

05.50 Fikar. Bra dag igår. Hade en klar plan över vad jag skulle göra. På morronen slängde jag ut alla mattor på trappen. Släppte ut hästar och mockade åt de jag skulle rida. Jag började m Odi…kommer bli så fin. Önskar lite mer bjudning . Får inte glömma han är 5 år. Kan ju bjuda i allafall visst men ….

De andra 2 va oxå bra. Hade en programträning. Gick in och åt pannkakor med färska hallon och grädde. Så lyxigt.

Ombytt. Skakade mattor o gjorde dem klara . STartade gräsklipparen och klippte över hela gården. Körde över en groda. Såg den men för sent. Fy så hemskt. EFter de så gick jag med trimmern i princip överallt. Men ju mer du tittar på ett sånt här ställe ju mer ser du. Men de blev bra. Vattnade alla blommor o rabatter.

Började plocka inne. ca 20 par skor i hallen rensades…köket….Dammsög överallt. Dammsög soffor o under dynor. Tvättade . La på lite nya mattor.

Birk hade varit o slagit ett gärde m gräs.Lars bytte av. men kom hem rätt snart då slåtterkrossen gick sönder. Hur gör man då? Köper en??? GAHHHHH

Satte mej i mitt soffhörn. Macka o fil.

Har ännu inte helt bestämt hur jag ska tävla i helgen. Behöver passa in med gårdssysslor.

Odi-Zaire 5 år.