18 juli

06.01 Fikar. Kokat pasta och tagit fram köttfärssås = gjort matlådor.

Igår hade jag ”ledigt” fram till Johan-så när som på en programridning på morron, Mockade stallet o de vanliga. Planerade att ta gräste. Trimmer o klippare. Ville Birk skulle hjälpa men Lars ringde o Birk skulle dit med grejer på trakorn. Själv alltsp. Nåja. Satte mej i gräsklipparen.

Körde iväg ..sänkte klippgrejen och då stannade den. What??? STarta igen o samma. Nedsänkningsspaken fungerade som en avstängare. Skitoxå.

Gick över till trimmern. Monterade selen och startade. Hann ca 3 meter innan snöret(en stump) for ut. Slut på snöre. GAHHHH. Rensade rabatter tillsammans med Sandra.

Gjorde fika till Johan. Tog ut Iogurte i god tid och gav han lite tid med att fixa manen o sånt där. Betalade tillbaka med att gå de bästa passet.. Så lagom i allt. Lite pigg….inge bus. Perfekt.

Funderar på satt ta en klass till i Hagfors. Får fundera. Festus lite stel. Men gick tillbaka till en gammal lite bortglömd övning. Den va perfekt. Ska köra den i veckan.

Idag är de rida alla på fm. Sedan alla gräsmattor o trimning. EFter de dammsuga huset. Bra dag faktiskt. Ska bli gött.

Avslutar en hyfsat bra bok idag. Heter Svärsonen.

Några domarförfrågningar droppat in sista dagarna.

Behöver fila på en Intermediare I kur OM jag skulle gå ill final i dressage future. Jag gjorde de förra året men struntade i att åka. Mkt pga kuren o kallt.

Ett minne från förra sommaren. Skulle vattna. De va trögt…plötsligt ser jag varför. En drunknad mus som skulle ut genom röret….Satt som en propp