16+17 juli

05.51 Fikar. Ja jag fikade igår oxå. På lördag var jag på ”lokal”. Hade försökt ta powernap hela fredag em men misslyckades

Vi började på Ankdammen-blir nog inget mer. …inte om man ska käka inte. Rörigt-hög volym osv. Gick sedan till Olearys….stort o ganska tomt. Träffade några ytterligare bekanta som sedan gick med till Pitchers.

Där va de dans= askul. Stuffade runt till 00.45 då jag blev hämtad av Lars.

Några vinglas och IrishCoffe blev de under kvällen. Dansade så jag fick duscha när jag kom hem. Svett.

Mötte lite folk jag inte träffatpå länge. Kul. Då tänkte man ”DE HÄR GÖR VI OM!!!!!!” i går morse tänkte jag inte lika mkt så….. hahahah. Vaknade 05 iallafall. Kunde inte somna om. Var o fodrade släppte ut hästar. Tänkte de skulle lindra- jag gör inget-ångesten men inte….försökte sova igen. Gick ut 8 o mackade hela stallet . In för ett nytt försök(hade sovit 3.5 timm) Nej då va de Falsterbo på TV.

Käkade o gick sedan ut o red. En häst på agendan. Blåste men red ute ialafall.

Plockade en liter hallon vid ridbanan.

Var o handlade och stekte pannkakor.Åt hallon till.

Idag ska jag träna för Johan. KOlla flygbiljetter Luleå. Betala LAG SM….

Till helgen är de HuRK dressyren. Ett begrepp, förr iallafall. Lite som Vansbro då i början av juni. Men de blir inget liksom. SÅ tråkigt.

Varför ? troligen ekonomin. Ska kolla lite gamla proppar…