13 juli

05.38 Fikar. Ska snart ut i stallet. Behöver åka senast 7.30 gärna lite tidigare. SKa börja i Örebro 9,00.

Igår red jag alla hästar och hade nån träning.Bestämde att lämna tebax diskho som vi köpte. Kändes överilat. Spisen installerad. Vit spishäll. Rätt fult faktsikt men annorlunda.

Idag är jag hemma vid 18 kanske ….vet inte riktigt.

Gällande Hagfors nästa helg så lutar jag åt att tävla en dag eller en start per dag. SKulle summera LAG SM anmälan o de blir rätt mkt pengar på kort tid alltså. Vet fasen inte vart tävlingar är på väg. Jag fattar som arrangör om kostnader men ser ju oxå den tävlandes sida av de.

Jag har ju ”lyxen/problemet” att ha två hästar i liknande klasser så allt blir dubbelt. Jag har personligen svårt att backa på att tävla.. Men de är uppstallning som fläskar iväg men de är ju oxå arrangörens möjlighet att gardera inkomst. Men exemplet LAG SM ….1900:- box….. 850:- för el…..2500:- för ett lag….+ 500:- per start….

Då är inte bensin-egen mat medräknad. Men klart man äter hemma oxå….

I morron hemmadag.