9 juli

05.39 Fikar. Larmet på mobilen blivit knäppt. Tur man vaknar ändå.

Igår va de stalltjänst och red Festus på morron. AVfärd till Solberg Karlstad kl 10,00. Hade planerat att ta in de ”bråkiga” hästarna typ Iogurte o Festus samt hingst innan avfärd. De andra fick mer hö.

Lastade på 2 min vilket började bra. Jocke kom med som hjälpare. Väl framme så stod han snällt innan urlastning. SKönt. Detta va ju verkligen test på hur han är i uppförande.

Lastade ur-lugn….gick i 10 min…lugn,,,Sadlade lugn……satt upp red till utebanan….fortfarande lugn. Eller precis som hemma. Kändes fin på framridingen. In i manegen.

Titta inget direkt på publik eller domare MEN nedre kanten på sargen…den va mörkare. Alltså total-seg och tryckte från sargen.

Sammanfattat: Trög…..fick 8:or och 4:or. Stanna till i båda halvcirklar i trav för då va de ”sarg-läge. Obegripligt att han fattade galopp osv MEN vilken häst de är. Bäbisgrejer så de blev 67.5% o vinst i ett miniatyrstartfält. Fina priser och fint arrangerat. Komme r ihåg Iogurtes debut på just Solberg. Han reagerade på gruset som lät mot sargen. Vann då en av mina favoritvästar.

Väl hemma så va de 50 grader varmt och jag struntade i att rida Iogurte som blir nu på morron ist.

Gjorde paj till två kursare idag.SÅg till de va renbäddat . Städade lastbil o fixade i stall.

Idag stalltjänst och sedan rida. Åker till Karlskoga vid 10.30. Hemma 17 träningar här 17. Byta hage på ston.

Odi