8 juli

05.52 Fikar. Strax stallet. Igår heldag men ändå lite hemmadag. Gjorde stallet på morron. Red två hästar. Agneta dök upp o kolla lite när hon red. Red en till. Sedan verkning av nybliven mamma. dvs Lynx.

Sen lunch. Fixade med hönshuset.

Var till stall o förberedde för kvällen och duschade Odi. Han ska tävla idag …eller jag oxå ifs.

Lovade mej att inte rida fler LB men de va på ett sätt fel o lite dumt. Han ska ju vänja sej vid tävlingsplatser då han bara varit här. Än så länge kanske onödigt o prova i LA. Vet jag tävlade Iogurte första tävlingen på Solberg i en LB.

Vet inte om han total-fryser i hop eller är relativt oberörd. Spännande.

Åker vid 10 och ska handla på hemvägen . Hästmat bl.a

Vet ju inte ens hur han är o lasta. Hämtade han i vintras vid en stor lastbil…i snön på Örebrotravet.

Lars höll på med hö 12 timmar drygt igår. Kom väl hem vid midnatt.

Tror jag ska rida Festus innan jag åker. Kändes inte riktigt bra igår. Tror de berodde på fokuset hos mej. Får kolla.

Senaste tiden har jag känt mej extremt stel. Jag rör mej mkt. Jag mini-stretchar efter mina morrongympningar. Jag köpte för nån månad sedan Glucosamin-nypon -magnesium och Berocca. Tänkte liksom sätta in en stöt. Men har den hjälpt?? Inte ett dugg.