7 juli

05.56 Fikar. Vaknade av att Lars bad mej lyssna på ett ljud….. undrade va de va…. jag undrade oxå. Kanske kompressorn ute i verkstan?? Lyssnade…… Mitt larm på mobilen utan ljud hahahh som bara ”tystbrummade” liksom.

Igår tog jag mej an hönshuset. På mitt sätt…eller hönsgården. Satte upp nät ..taket o väldigt ”tjejigt” sket jag i hur de såg ut bara de funkade. Skarvade här o där. EFter 2.5 svettiga timmar va jag klar.

Gick in o skulle äta. Tittar ut. 2 skator mumsar på brödet jag slängde in. Men va faan…. ut igen.

Fasen. Jag hade en skarv kvar som jag skulle ”sy ” ihop men glömt. Fixade detta. En till skata kom in.

Hahahah dörren stänger inte helt. En sån där med hasp. Var en glipa stor för en skata även där.

Jag ska se över de idag. Satte lite nät provisoriskt. Ser en gråsparv inne i hönsgården nu…tar sej inte ut så den har nog slunkit in där. En skada promenerade på taket o tittade . Smarta de är.

Börjat filma ,nu på morrn några ggr då jag ser skatan promenera runt o inspektera

Snart så kanske kampen är över.

Alla hästar vilodag igår. De flesta fick en gräshage att beta lite.

Idag ska jag rida tre. Får prova rida program m Odi. Anmälde ju igår. Tagit fram en paj till käk.