8 juni

05.47 Fikar. I en svacka… definitivt. Varför? Dum i huvet….bl.a

ex: missar saker då de är för mk. Ex vis att boka uppstallning i Vansbro.När jag anmälde hade jag inte bestämt om jag skulle åka fram o tebax. Jag har bara 13 mil så de kan gå för att slippa annat krångel . Visste inte heller om jag skulle döma . Därför missa jag de. Jag börjar döma 8.30 lörd och rider 17. = hästar kan inte stå i en lastbil under dagen. Väntar respons rån Vansbro. Kanske kan drita i o tävla ..igen.

Jagat Pelle i skogen i 2 dagar…stolpat hagar o kände mej sliten.ena överarmen…rygg osv. Dåligt m hö och har gräs men hinner inte göra klart hagar. Igår klara. SÄtter över stora i stora. Sätter in Floki där (2 år) så mammor kan gå i egen. Där ska oxå sto m föl in.Efter 2 timmar i stora hagen och en massa krångel med att få dom över är alla hästar där de ska. Sto m föl funkar oxå.

Massa gräs osv. Så jädra trött. Gör mat sätter oss i soffan. Hinner inte avsluta detta tak heller pga ström till hagar problem. Äter o börjar kolla på film. Vid 20 hör jag ”fel” hovar. Får kasta besick o rusa ut.

Jodå hela gänget springer längs med sto hagen där Floki sprängt sej in o jagar fölet. Tur i oturen har jag gjort 2 andra hagar vid ridbanan där de till slut hamna och de kunde slussas in i sin gamla hage .

Sto m föl hämtades in till stall.

Så ist för att ha en go morron som jag tänkt då hästar skulle vila-jag ska åka 8.30 o ha en del träningar åt Örebro så ska jag strax ut o laga hage igen. och släppa ut hästar från stallet. och trolla m hö då de sinar för de skulle ju ha gräs…. Är jag sugen på att åka o tävla i morron??? NEJ

Att bromslampan lyser i bilen är ju mer spännande än detta.

Man skulle kunna ställa in träningarna? En del intäkter som bara försvinner– de behövs ju till hö. Moment 22 -välkommen.

Vi får se vad denna dag har i sitt sköte så att säga. Birk tar examen i morron oxå…. den lilla detaljen.

Är ALDRIG inte stressad. Sitter nu kl före 6 på morron med hög puls. Kan inte njuta av morgonen eller kaffet.

Sedan -visst- de finns problem o de finns problem