31 maj

05.50 Fikar. Har igårkväll bestämt att jag inte ska köra gym/planka idag. Behöver sätta fart m ridning. 4 st.

Igår va de en produktiv dag. Tog halva stallet på morron..red sedan Odi. Startade sedan upp projekt läktarstäd. Vi körde in hästkärran i manegen o kastade allt vi kunde över sargen. De blev så bra. Tävlingsgrejer på ett ställe…..krukor…..men de mesta slängdes. En del stolar tvättades av en del annat ska få nytt liv.

Sedan gav jag mej på äckelrummet. dvs där vi haft en tvättmaskin och nåt slags förråd. Stått skräp o sånt där annat man inte veta va de varit. Läckage o annat så golvet va inte görmysigt. Slängde ut tvättmaskin. Skurade golvet, vek handdukar som va rena ,tog in o tvätta såna som inte va.

Torkade golv. La t.om på en matta. Flyttar lite i stohage så de får gräs. Fyllde pallkragar med gödsel. Satte potatis i två st ..fyllde m lite vanlig jord. Vattnade blommor.

Kl är nu 13.25 hungrig. Lagar älgfärsköttfärssås. Äter. Åker kl 14 mot Kristinehamn. Belönar mej med en glass. Valnöt.

Har träningar på ett ställe som va nog världsrekord i damm. Satt vid ingången. Nån hade glömt vattna. Denna nån alltså. Bara 3 st som tur va.

Resten red i Christinehamn. Hemma vid 21.45 Hade ringt Birk på vägen hem så han lova fixa te o hård macka.

Gött. Tvätta håret. Satte mej sedan o kolla TV. Hitade mitt gamla favvo Ninja Warrior. Grym hinderbana. Kul. Blev sittandes för länge.

Idag med nytvättat hår, ska jag rida 4 . Sedan är de fortsätta med rabatter. Fixa stolp till sommarhagen. Vi får återanvända. Kapa toppar o göra nya spetsar. Klart de varit lättast att köpa nya men vi provar så här. Tror de räcker. Har dessutom en del långa som faktiskt behöver kapas.

Återanmälde mej till Vansbro där jag försvann pga glömd betalning.