28 april

06.12 Fikar….till slut. Ute o letat efter hundar. Vi har en rutin…jag släpper ut dom på morron , på baksidan och efter nån minut dyker de upp på framsidan o får godis. Funkar 99 ggr av 100 eller mer. Inte idag. Gahhhhhh. Både jag o Lars in i bilar o leta. Efter 15 min satt de på trappen.

Man är mest rädd för väg 63 där de varit nån gång.

De kommer hem men kan bli kanske inte om de ränner på 63 an.

Så idag skippar jag plankan. Blir fel i tider.

I går hade jag nån lektion och sedan handlade. Lagade kålpudding,köttbullar ,kyckling och nån quornröra till mej.

Red för Johan. Festus ett snäpp bättre-härligt. Planen funkar. Gött. Iogurte oxå bra. Går Johan bredvid så piaffar han SÅ bra. Tick tick som en klocka. Hahahhah men så bekväm han är!!!!

Idag rida o träningar.

Tävlingar på Hammarö i helgen. Hoppas å mer än 54%. Man tycker inte de ska vara så svårt. Red ju en liknande på 64% så ……Festus mål är att höja %. Placering inte viktigt utan önskar jag kunde rida på 68 som är hans bästa.

Bara Festus lör och båda sönd. Sedan ska jag sticka direkt till Vara för träningar i dagar 2. eller en o en halv.

Tis planerad stallstäd. Såpa inköpas.