25 feb

06.14 Fikar. Sovmorron till 5.45. Tagit grovdisken i köket. Så hette de på den tiden jag jobbade i disken på Domus i stan. Tror jag va 17 år eller nåt. Kommer inte ihåg men fick fint betyg på ett papper när jag slutade. Grovdisk var grytor o pannor typ.

Ja jag hade fått in nåt bugghelvete i dator och då främst på facebook. Så lurigt. Jag brukar inte ”gå på” grejer men detta va extra välformulerat och man har nu blivit fullärd den hårda vägen får man hoppas. Funkar inte helt fortfarande men fick hjälp av 2 personer här hemma för att ta mej ur skiten.

Igår red jag programmet på Iogurte. Intermediare A. Inte lätt alls. Knöliga vägar o häst som blev ”störd ” av just de. Behöver rida de varje dag konstaterade jag .Störd o störd han va väl inte framme till handen menar jag.

Festus pigg o rätt glad.

Hade planerat middag på kvällen. Sett ett recept på potatis. Var som en omvänd Hasselbackspotatis. Man smälter smör o har i en form/plåt. olika kryddor..riven parmesan o panko. Delar potatisen o snittar lite i ytan ..lägger den snittade sidan ner mot möjset. Jättegott. Kanske skulle va ngt tunnare bitar men så gott.

Idag är manegen full av kaniner . Jag ska longera en innan o rida Iogurte efter. Jag är på träningstur hela dagen i morron. Örebro/Karlskoga/Kristinehamn så då hinner jag inte.

Under dagen ska jag göra proppar och skriva ett avtal. Funderar på att se över priser etc…