20 feb

05.58 Fikar Höll på att skriva juli….. de hade inte varit kul. Att missa hela våren. Sovit bra igen. Va är de för fel??? hahah

En intensiv helg till ända. Idag endast en träning. Rida mina hästar och komma i fas igen. Dagens städprojekt får bli badrum. o lite till om de finns möjlighet. Skulle vilja rensa i köket.

Var i trevliga Arvika större delen av dagen och for förbi ett ridhus i Karlstad för några ekipage. Var sedan hemma vid 18.30. Fixade ett käk som inte blev jättegott. Åt de ju själv så jag fick pina i mej . Kanske va champinjonerna som va konstiga. Men EN bra grej blev de av de…… ska aldrig göra de igen.

Fixade tre andra matlådor. Birk stekte färs o gjorde nån tortillavariant. Lars stekte bacon…. så är de här… ibland iallafall.

Fick ett samtal igår. 98% säkert så kommer de en jättefin Lusitano från Portugal hi”t. Ska vara här på utbildning. Spännande. SKriver mer sedan när de är klappat o klart.

Hade en dröm om att ”gå ut” på fredag. Halvledig helg ( ingen resa) och kaniner i manegen lördag. Men åldern gör nu att jag känner ” gött o inte ha nåt te helga” Men ska jobba med mej självgällande detta.

Funderar på en utbildning. Ingen stor men liten en….. ska kolla detta under dagen. Varför skriver jag de??? Inte vet jag.

Årsmötet spikat förresten TEAMS Måndag 6 mars kl 19.