3 feb

05.42 Fikar. SKa koka rabarberpaj. Allt förberett. Egentligen har jag startat men gört när jag äter frukost. Gött.

Igår va de nån lektion samt egen lektion. Johan kom. Berättade om alla mina funderingar. Nja inte riktigt alla men de som gäller Iogurte. Men Iogurte är bättre. Bättre grundtrav..bättre piruetter.

Får jobba vidare på reaktion. Sedan kan man kanske göra en del med ökat kraftfoder. Nyklippt och minus är inte optimalt o köra på med de. Men jag brukar smyga på framledes.

Pannkakor till kvällen och soffan.

Ser att nästa vecka är full av möten….hahah Random tider utspridda. Ska krydda på med en ögonfranstid oxå.

Jag kommenterade ett inlägg på Facebook. Nån satte ut en matsedel i en skola. Några kommentarer och jag skrev att jag önskade de kunde ha ”vanlig” mat. Enkel mat som de flesta äter. Pannkakor-köttbullar-t.om fiskpinnar? falukorv. Detta va inte att JAG tyckte detta va bra mat utan mat barn ofta gillar. Då äter de oavsett ”näring” som de börja skrivas om . Blev typ attackerad att jag propsade på dålig mat. Det var bra skrev folk att de lärde sej äta Rödbetsbiffar-pocherad fisk i vitvinssås-spenatsoppa mm

Herregud vilket hallå detta blivit. Finns en liten skara som håller med. Jag skrev just att jag möter hela hordar av ungdomar som är på coop o köper energidrycker o godis. på lunchtimmen.

Att skolan har en uppgift att lära barn äta ??? Konstigt men de kanske finns nån skrivelse.?

I morron tidigt avfärd till Örebro. Hemma lite senare. Ladda m kläder.