2 feb

05.38 Fikar. Huvudvärk…de va ett tag sedan så de va som att träffa en gammal vän. Nej de va de inte. Hahahha Töligt men de försvinner snart.

Igår var de först fixa stallet och så hann jag rida Iogurte innan 9. Hetsen berodde på att hovslagaren kom då och vi skulle ta unghästar. Vi var 4 personer som fick in 7 unghästar. Gick fint.

2 åringarna skötte sej exemplariskt. Fölen tyckte bakhovar va lite speciellt men duktiga. Ett stort projekt avklarat. Var klara efter lunch nån gång.

In o åt lunch. Kom på att de ligger en höna o ruvar. Högst upp i reden.Jag vet inte hur hönan tänker mej jag tänker att de inte är optimalt att få bäbisar högst upp. De kommer ramla ner…..Kanske är på annat sätt i hönsvärlden men jag tänkte den skulle flyttas . Vi har ett mindre bås intill de stora som kan hysa en ruvande höna. Värmelampa och vara ifred. Jag halmade o fixade.

Märkte äggen så de inte rullade runt utan låg på samma sätt. Hönan mkt upprörd. Givetvis.

Jag ska smyga dit o kika sedan . I den bästa av hönsvärldar lade hon sej på äggen igen. Alternativet så gör hon inte o ruvandet bryts= inga kycklingar.

Gjorde en del pappersarbete…bl.a en utformning av en ”Trophy” vi ska ha här på midsommar. Den ska skickas in till Svenska Ridsportförb för godkännande. Behöver in i dag.

IDag är det Johanträning så macka ska göras till de. Ska bli kul.

I morron är de en ganska lugn dag igen…lördag heldag Örebro och söndag Hagfors.

Skulle fota unghästar. Blir fasen aldrig bra……

Lo f -22 e Freetown-Luxus
Rollo Lodbrok -22 e Rockabye-Samarant