30 jan

05.49 Fikar. Idag är de ”Gunilla” dagen. Så spännande…eller inte.

Igår var de en hemmadag. Red Iogurte efter mockning. Såg när Fernis red hingsten som gick de bästa nånsin tror jag. Vilket jobb hon gjort. Hade en slags tävlingscoachningsteori med gott o blandat. Två st som efterfrågat detta. Upplägg,rimligt,vad är viktigt, och alltmöjligt att tänka på.

Idag lite samma plus mat-handling. Birk ska göra sitt val till gymnasiet. Han väljer Södra Viken i första hand vilket är nån Naturbrukslinje. De blir kanske bra. Andra hand Bygg. Det är synd han inte ens öppnat alla kataloger som kommit och är väldigt styrd av kompisars val MEN så är de mesta i livet kanske. Senare oxå…

Denna vecka ska jag ta tag i unghästsförsäljningar. Fota o filma. Ingen stress som de vanligtvis är. Jag har ju flyttat Örebro-Karlskoga till helger så länge de går och de får veckan o bli lugnare. Man behöver inte iväg. Framförallt under de mörka månaderna.

Kollade på Hotell Romantik igår. Känslosamt.. Sköningar i nakenbad.

Gillar programmet men undrar om programledarna ,som i och för sig är sympatiska, vet att de blir på gränsen till trams/lyteskomik ibland….Jag skulle iprincip platsa där. Ha tre flickor som spelar knappdragspel o jag skulle dansa???? Herregud. De va mer fart när de spela Diana Ross…..