14 nov

05.53 Fikar. Nu är man på plats igen. Mörkerkörning m bil…….inge vidare.

Jag började resan fred efter ha ridit två hästar. Stoppade vid favvoaffären. Köpte ett par ”domarskor” som kostade 1600;.(betalade 250:-) och en J Lindeberg överdel som kostat 1499:- för 250:_ Kändes som kap de lux. Men de va inte mkt varor, tror de håller på med nån ombyggnad.

Landa i Uddevalla och hade träningar till 21. Såg del 2 i Idol och sedan va de natta. Upp och hade träningar till 15.15 ….som vanligt god mat servad av Anders.

Sedan styrde jag mot Linköping. Mörkt och inte vägar jag är van eller kan alla svängar. . Hittade hotellet och hann dit o checka in samt duscha innan ridcenter och bisitta Grand Prix.

Hotellet superhärligt. Relativit nybyggt,rent,,,god frukost skön säng.mm The Box hette de. Även en stor Spa avdelning.

Bisittningen var bra och intressant. Klassen var slut 21.40 ca och då blev de tebax till hotell. Åt inget mer.

Sov halvdåligt trots allt de bra o hade ont i huvet. Hade haft ont av o till hela tiden sedan jag åkte från Karlstad. Tog en promenad och en tur till gymmet som oxå var fint.

Kursen började kl 9 och vi samlades i teorisal. De va mkt teori denna kurs. Nyttigt då vi hade video o spelade fram o tebax. Exempel på olika saker.

Kursen höll på till 17.30. SIsta klassen vi såg var den jag hade kvalat till men strök mej. Hm….. lite ånger på att jag inte va med. Är nu as-taggad på att göra kur till nästa år då jag fortfarande har två hästar som kan kvala dit. En riktig ”Hållkäften” kur-uppvisning gjorde Buskhaga Linnea. Så i särklass. Väldigt många av de andra kurerna ser inte bra ut. Linjer man inte fattar och musik man inte förstår(har inget med smak att göra)

Hemma 20.45. Fick börja med att se till fölis som togs in i torsdags med svullet neder.ben. Nu har bölden spruckit. Skönt att de var de.

Idag trött….hemmadag hoppas jag. Rida o fixa. Packa upp.Planera veckan.

Bild på en av mina favoritelever i Uddevalla…..