7 nov

05.45 Fikar. Har dragit fram o städat bakom torktumlaren. Sotaren kommer o de är nån lucka där bakom. Kom just på att torktumlaren används ca 5ggr om året och då främst till nån täckjacka….

Sovit bra. Skulle va kul o prova sova längre. Kanske kommer nån gång.

Igår va de några träningar samt en spontan stadsresa m Birk o Lars. Delar skulle köpas till Epa. Glödlampor mm. Hade egentligen gjort mej ledig men de kändes lite ledigt. Gick in på Bananarama o köpte ett flak PepsiLime. Från att inte alls druckit läsk till detta.Konstigt.

När jag gick ut därifrån såg jag hur en bil skulle köra iväg från parkeringen. DONK!!! sa de då han körde på en lyktstolpe som vek sej. Backade bort ..svängde o körde iväg. tur han hade en gammal volvo för de syntes knappt. Hahahhahaha Helt till synes oberörd. både han o bilen

Idag rida igen och gnälla över leran. Hemmadag. I morron Örebro…ons Kristinehamn/Karlskoga tor kliniken fre Uddevalla lör Uddevalla och söndag Linköping på kurs. Så JA …idag hemma.