22 okt

05.57 Fikar. Huvudvärk igen . Tog inge tryck idag. Inte de värsta o va ska man göra åt de?

Red båda hästarna igår..kändes bra. Lösa bakskor på Festus. Hovis måndag så funderar på vila tills dess….Tänkte rida nu på morron…..

Min bil var klar så den hämtades igår. Skönt. Lite nervöst o åka lånebil. Va så märkligt när jag lämna in den o skulle få min fråga de om jag tankat fullt…..såg ut o kändes som jag ljög. Vet inte varför. Kanske för de hade varit typiskt mej,glömma o krångla med de??De titta påmej som de inte trodde mej dessutom . Rätt kul. Sprang nog ut o kolla direkt hahah.

Handlade på vägen hem. En Laxsida. Kvällsmat. I ett fat o blanda grädde,fond,mjukost m soltorkade tomat och lite citronskal. Blev gott. Hade tänkt dill o nå annat men slut på dill…..i affär. Kokt potatis o blomkål

Några träningar på em .

Idol-kväll. Ut m Ruby och Ida. Den sistnämnda sjunger bra ibland men känns som hon är med i programmet liksom. Hon gör lite väl mkt TV i Idol….Kanske är bra men njae. De räddade Ruby för hon är ung o skör tror jag.

Idag åker vi till LOKA på konferens. Många i BJörkisgänget och typ 150 andra från Örebro/Värmland. Workshops och möten. Mat o mingel. Trevligt.

Hemma em i morron.