27 sep

06.00 Fikar. Sovit sådär…..Komma hem sent är inte alltid optimalt för sömnen. Konstigt tycker man. Bra träningar i Örebro.

Igår red jag Festus. Iogurte fick en extra vilodag.

Idag rida båda.

Idag blir de rida en först. Sedan Karlstad för ögonfransar sedan rida en till. Fixareftermiddag. När Birk kommer hem fortsätta att röja runt stall.

Möte ikväll via Teams på dator. Tävlingsmöte distriktet. Skulle vilja diskutera tävlingar överhuvudtaget. Kanske ska skriva nåt o skicka ut? Dyrt och nästan ogenomförbart. Värst är väl större tävlingar kanske.

Kollade på Linköping för o ta ett skräckexempel eller Strömsholm. 1700-2000:- i uppstallning. 500:- per klass och 600:- i elavgift. Jag tänker på mej som ligger i lilla lastbilen där jag har en förlängningssladd som ska räcka till en kuopevärnmare(om de är kallt) och mobilladdare. Rätt dyrt. Borde kunna skilja på husvagn/Stor lastbil eller bara sladd…..ex vis. Men orka kolla -jag fattar.

Men 4000:- för två starter då är inte bränslet medräknat.

ATt ha höga premier eller premier överhuvetaget tycker jag personligen man kan strunta i. Det är så få de gynnar. Man får tänka på den stora massan som drar runt tävlingar.

Som domare får man ca 230:- i timmen som ska skattas.

Ja inte vet jag