2-3-4-5 sep

05.53 Fikar som vanligt denna tid. Har gjort de ovanstående datum oxå.

En trevlig helg till ända när vi rullade in på gården 20.00 igårkväll.

Många funderingar och intryck vilket man får när man är på större meeting med flera riktigt fina ekipage. Med de menar jag att just detta meeting var de en del ekipage som red för dem lite lättare klasser dvs MsavA-St Georg och Intermediare I. Då blir konkurensen stenhård. Men de kan va bra …

Kom ner o red på banorna torsdag kväll. Hästarna stallades in i deras fina gästboxar. Permanenta sådana med gott om utrymme osv.

Husvagn på plats. Gick ganska bra o rida. Iogurte som vanligt ..lite småbusig .

På fredag startade jag St Georg kl 8 och 9.12. Tajt schema men jag skulle oxå döma så de va därför samtidigt som de är skönt att ha de gjort.

Iogurte va rätt duktig..Nära personbästa 66.3%. Ingen egentlig miss förutom sista halten. Festus kändes fin men trögade till sig på slutet o missade vart tredje och sista bytet. Men ända ganska fina 65.34%

På lördag red jag Festus först. Laget MsvA1. Tyckte de flöt på rätt bra. Tyckte han kändes skum i skritt…..grejade han m tungan eller? Visste inte.Fattade galopp….första delen OK. EFter andra slutan vägrade han byta…stannade och fick nästan inte igång han igen. Gjorde en dålig piruett…sedan i fyrorna så vägrade han byta. Skithalt. Näst sist på 60%

Vet inte vad som hände. Inte likt Festus.

Sedan skulle jag rida Iogurte. Analysen nu efteråt var att(tror jag) Jag red inte bra. Jag var påverkad av Festus ritt. Jag brukar inte påverkas av nåt egentligen. Tydligen påverkade Festus mej mer än vad jag kunde tro.

Att jag blev orolig o lessen över de som hände för de va så olikt honom. Mer än vad jag trodde eller va beredd på.

Jo då skulle jag utanför laget rida Iogurte i en St Georg. Jag börjar med att svänga fel håll!!!!!!!!!! What??? Snacka om skitfokus.

Sedan gick programmet som de gjorde . Missade båda serierna bl.a 63%. Man måste smälta en sådan dag oxå. Tanken for att stryka mej . Inte utsätta mej mer. Jag skulle döma en MsvA söndag. Så jag kunde inte åka hem.

Strök Festus. Iogurtes ritt red jag dåligt. Vill givetvis skylla på att han va ”tölig” men de va nog 10% tölig och 90% konstig ryttare. Hästen snappar ju upp att man är vacklande i huvet oxå.

Trevlig kvällsmys med gänget. Käkade o drack en öl. Det hade gått rätt bra för en del och mer normalt för en del. Men överlag bra. Jag var ett sänke tyvärr , Hade kvittat vem jag red denna dag Hahahah.

Fado som jag sålde kvalade till MsvA. Jag dömde han första dagen men som tur va dömde jag inte dag två då han fick högre poäng. Fint jobb.

Tror de va 29 lag med och vi kom nånstans i mitten. Vi slog flera lag som på pappret var bättre.

Söndag startade jag Iogurte i st Georg igen. Först lite longerad ..sedan red jag i ridhus..sedan utebanan. Mötesskygg är inte kul..

Kändes OK men inte framme för skänkeln. Bytte sporrar 2 min innan start. Var nog tur. Har vanligtvis mesiga sporrar men har ett par reservare. Kändes fin. Ingen miss. Behöver bli bättre rent allmänt. Och träna inrid o halt skulle jag tro. Nästan personbästa igen och 66.5%. En skön placering gav detta. 6:a i ett hårt startfält fick kröna denna helg. Lättare o åka hem.

Idag städa ….plocka ur grejer. Ringa kliniken…..mm.