31 aug

06.13 Fikar. Kom hem senare igår. 22.45. Just den delen är inge vidare.

Idag hemma vid 19.30 vilket gör att jag kan avsluta packande inför LagSM.

Skaffat husvakt vilket känns skönt.

Hästarna fick ett lätt pass igår m mkt bommar. Kändes bra.

Handlade hästmat innan träningarna igår. Ett krångel….. nyckeln till vatten o annat grejs på husvagnen ligger i bilen som är på verkstan. Jag eller Lars?? Jag behöver åka strax efter 11 idag mot Karlskoga….eller om han hämtar i morron bitti…. hm tror jag bestämmer de. Denna fm blir för kort annars.

Igår var oxå första dagen m mössa. Hade t shirt och en tunn jacka på träningar. Frös och hittade en mössa i lastbilen. Plus 6 grader när jag parkerade.

Det är 125 hästar uppstallade på Grevagården ..vilken anläggning. I permanenta boxar dessutom Underbart o slippa mobilboxar.

Actor