28+29 aug

05.47 Fikar. Tebax i rutinen …men jag följer den ganska bra borta. Kaffe och sedan nån typ av rörelse.

Lugn dag i Eskilstuna lördag. Resan gick lätt o fort…bra att jag åkte till Norrland 63 mil nån vecka innan för detta va en snabbis. Allting ÄR relativt.

DÖmde till 15 och sedan var de lite tomt liksom. Min lastbil skulle stå kvar och jag skulle åka m Charles till hotell. Han va dock inte klar förran vid 18 så jag promenerade till hotell efter ha lagt en del grejer i hans bil. Jag hade rygga.

Tog väl ca 1 timme och de va skönt. En kort sväng till hotellets gym. Dusch o invänta kollegan.

Tog ett glas vin på rummet coh gick till en restaurang jag gått på förut. Köpte varsin pizza. Gott.

Avslutade kvällen 22 .00 då jag släckte ljuset . Sov sådär trots skön säng. Kan bli så av vin….man tycker de borde vara tvärsom.

Upp på promenad o lång frukost. . Dömde 2 timmar. Töligt o va arrangör men va gör man?

Tog vägen över Noraområdet(1 mil längre) om man åker rätt väg vilket jag inte gjorde. Och en omstyrning av väg vid Arboga.

Tittade på Ingalill när hon red. Mysigt ridhus.

Hemma vid 18.30. Kvällsmockade o gjorde klar. KOnstaterade att kylskåpet i stora husvagnen inte funkar(fortfarande) funka inte på västkusten heller. Bra grej o lösa nu…..INTE

På min domarpromenad gick jag över en bro. Vid brofästet stod en massa buskar. Jag trodde först de va plastfåglar men de va Gråsparvar som inte va rädda. Gick fram o fotade dom 1 meter ifrån.

Idag träna o organisera. I morron Örebro-ons Karlskoga….Åka tors.