11 aug

06.00 Fikar. Kom inte ens ihåg vad jag skrev igår men de va mkt och de försvann. Kom åt nån knapp så de raderades.

Nåja. Igår red jag Festus med lite plus igen. Iogurte fick vila från mej o longerades. Hade galoppbommar bl.a. Han ska gå för Johan idag.

Hinner faktiskt inte rida Festus på träningen för dagen är späckad. Rider han nu på fm . Hoppas jag hinner de .

För nån dag sedan tändes en lampa på bilen. Oil service due 147 eller nåt. Jag kolla oljan o tyckte de va OK. Åkte till en verkstad o bad dem titta men lampan var då borta. Igår tändes den igen med andra lägre siffror. Ringde verkstad och berätta. Jag gjorde service februari i år. Men jo visst..har åkt så mkt så de va dags o byta olja/filter.

Ja men jag ska ju åka typ 130 mil i helgen…då får du komma i morron bitti sa de. Snällt. Så 7.30 ska jag vara på plats. Sedan träningar….köra häst och sedan Johanträning och sedan 4 träningar efter detta. Sovit bra i natt men endast 5 timmar.

Härlig dag. MEN i morron 8-9 timmar i bilen. så då blir de inte stress inte.

Har haft lite blodtrycks krångel igen. I sin tur fixat dagslånga huvudvärks. Bl.a igår då en sista tur till en sista ridande fick återbud. Orka inte.