30 juli

05.56 Fikar. Friskt o fint ute. Har gett fölis välling. De stod precis utanför så jag passa på. Han får bara 1-2 ggr dagen nu. Betar ju o äter hö oxå.och Samantha har mjölk och han är inte tunn. Många och blev de.

Meningen va först en ”ledig helg” Sedan börja de med att ta Rosensjö en söndag ist för vardag. I morron. Sedan blev de några lektioner idag. Sedan blev de en provridning i morron.Hahahah MEN ser jag är relativt ledig månd tis.

Detta ska de dock INTE klagas på alls. När jag la mej igår bestämde jag mej för att gå på diet. 4 veckor kvar till nästa frack-framträdande. SKulle va skönt. Sedan ändrade jag o tog bort bröd o godis…….sedan inte allt bröd…….

Nåt ska jag bestämma iallafall.

En comeback i Uddevalla på onsdag. Spännande.

Dömning i Strömsund blir en bilresa. Får använda vadjagvill….. de betalar. MEN så knöligt. Går ju inte nåt direkt. Närmast är Östersund. Till Stockholm o byta bl.a bla. Kollat tåg,flyg och buss.

Bil = 8 timmar. Bra bok-mkt skvaller på telefon-ev godis……

Planerar ett nytt dressyrläger.